Reizen op maat

Iedere reis op maat is uniek. Je bepaalt immers zelf sfeer, intensiteit en de duur van de reis. Wat onze reizen op maat daarnaast kenmerkt, zijn de kwaliteit en originaliteit van Dolce Sarda.

Het eiland rond
Met ons uitgebreide netwerk van lokale partners kan Dolce Sarda praktisch in elke regio van Sardinië een reis op maat organiseren: van Cagliari tot Stintino en van Porto Cervo tot Teulada. Je eigen voorkeur en het beschikbare budget bepalen je bestemming.

Weet je al wat je ter plaatse wilt gaan zien en doen? Als je je excursies opneemt in de reis krijg je vaak een scherpere prijs dan wanneer je ze ter plaatse boekt. Bovendien weet je dan zeker dat bijvoorbeeld je bootje bij Cala Gonone op het juiste moment voor je klaar staat. Net zoals bij het boeken van een losse accommodatie, is het ook bij onze reizen op maat overigens wel de bedoeling dat je zelf de reis naar Sardinië regelt.

Stappenplan:
1. Raadpleeg onze site en denk na, over de reis die je wilt gaan maken. Welke en wat voor locaties wil je bezoeken ? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar mooie stranden, een actieve vakantie , romantisch, luxe, platteland, binnenland, sportief etc.
2. We gaan in gesprek. Je maakt je wensen kenbaar en indien nodig stellen wij nog vragen
3. Wij stellen een reis samen en geven je advies
4. Je krijgt van Dolce Sarda een offerte
5. Indien akkoord maken we alles rond en krijg je bevestiging en de reisbescheiden